UKK

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta alta, niin voit olla meihin yhteydessä chatissä, sähköpostitse tai soittamalla. Vastaamme mielellämme kaikkiin palveluamme koskeviin kysymyksiin.

Rekisteröityminen on helppoa. Klikkaa vain rekisteröitymispainikkeesta ja seuraa ohjeita. Rekisteröityminen on ilmaista ja saat sen myötä myyjä- tai ostajasopimuksen. Voit olla yhteydessä myös meihin, jos jokin askarruttaa. Olemme täällä sinua varten.

Toimitusaikaan vaikuttaa moni tekijä, kuten toimitusmuoto, myyjäyritysten ja myyntikanavien erot sekä asiakaskohtaiset vaatimukset. Yleisimmät toimitusajat ovat 48h tai 72h – toimitusten tarkemman tiedot ovat nähtävillä tilausprosessissa.

Minimi tilausmäärä on 1 tuoteyksikkö, mutta todennäköisesti sillä ei saa ilmaista toimitusta. Ilmaisen toimituksen tilausraja on yleensä 200€–600€, mutta siihen voi yhdistää eri myyjiltä tilatut tuotteet ja toimittaa ne yhdellä koontitoimituksella.

Myyjät maksavat vain pienen kuukausimaksun ja muutaman prosentin palkkion Suppilogin kautta toteutuneesta liikevaihdosta, joka on käytännössä aina vähemmän kuin pelkkä Suppilogin generoima logistinen hyöty!

Tärkein lupaus Suppilogin alustalla on, että tukkukaupan kokonaiskustannukset laskevat ja asiakkaiden tyytyväisyys lisääntyy.

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy