BlogsAsiakaskyselyn lopputulokset!

Asiakaskyselyn lopputulokset!

Kesäkuun alussa toteutimme asiakaskyselyn selvittääksemme minkälaisia toiveita asiakkaillamme on uuden Suppilogin 3.0 -version suhteen. Tässä blogisarjassa avaamme kyselyn tuloksia. Tämä on osa 4/4.

Markkinapaikkoja on tänä päivänä netissä todella paljon, mutta kyselyn perusteella Suppilog on löytänyt tärkeän markkinaraon ja todella täyttää asiakkaiden tarpeita. Monille ostajayrityksille on tärkeää yhdistää tilauksia eri paikoista yhteen tilaukseen, jotta heidän oma tuotevalikoima olisi mahdollisimman laaja ilman että toimituskustannukset nousevat taivaisiin. Monet myyjäyritykset arvistavat palvelun kokonaisvaltaisuutta – esimerkiksi pienissä yrityksissä on helpottavaa, ettei toimituksiin, laskutukseen ja varsinaiseen myyntiin tarvitse käyttää juurikaan aikaa, vaan Suppilog hoitaa suurimman osan tarpeista.

Kyselimme sekä ostajilta että myyjiltä mitä palvelua he käyttäisivät, mikäli Suppilogia ei olisi, ja selvisi, että palvelumme on monella tapaa uniikki kokonaisvaltaisten toimintojen takia – suoramyynti ja suoraan yrityksiltä ostaminen olivat yleisimmät vastaukset kysymykseen.

Teknisten toimintojen lisäksi meiltä toivottiin myös, että Suppilogin tuotevalikoimaa laajennettaisiin entisestään. Erityisesti panimotuotteita toivottiin ostajapuolelta lisää, ja pyrimmekin jatkuvasti kasvattamaan valikoimaamme eri tuoteryhmissä, jotta olisi entistä helpompaa tilata tuotteita Suppilogista!

Kiitos kaikesta palautteesta. Kehitämme palvelua parhaillamme teidän toiveidenne mukaiseksi!

Syysterveisin,

Suppilogin tiimi

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy