BlogsAsiakaskyselyn tulokset: 79% Suppilogin käyttäjistä suosittelisi palvelua muille

Asiakaskyselyn tulokset: 79% Suppilogin käyttäjistä suosittelisi palvelua muille

Toteutimme alkukesästä asiakaskyselyn selvittääksemme, mitä Suppilogin käyttäjät ovat mieltä nykyisestä kauppa-alustasta ja kerätäksemme parannusehdotuksia syksyllä lanseerattavaan Suppilog 3.0 -versioon.

Projektin vetovastuussa olin minä, Stella Vuorio, Suppilogin markkinoinnin harjoittelija. Olen ollut Suppilogilla töissä maaliskuusta lähtien, ja asiakaskyselyn suunnittelu ja toteutus on ollut yksi tehtävistäni. Asiakaskyselyprojektin saatan loppuun neliosaisella blogisarjalla, jossa esittelen asiakaskyselyn tuloksia.

Vastauksia kertyi yhteensä 113 kappaletta, joista 65 vastaajaa edustaa ostajayrityksiä ja 48 myyjäyrityksiä. Iloksemme voimme todeta, että Suppilogin käyttäjät ovat yleisesti tyytyväisiä palveluun ja 79% vastaajista suosittelisi Suppilogin käyttöä muillekin.

Saimme hyviä parannustoiveita ja -ehdotuksia vastaajilta. Kyselyn perusteella myyjäyritykset toivovat Suppiog 3.0:lta erityisesti lisää markkinointi- ja viestintätyökaluja sekä helpompaa tuotetietojen hallintaa. Ostajayritykset taas toivova erityisesti yksinkertaisempaa ja selkeämpää kokemusta palvelua selatessa ja laajempia integrointimahdollisuuksia.

Kiitos kaikille vastaajille avusta! Pyrimme toteuttamaan toiveenne Suppilog 3.0:ssa!

Stella Vuorio Markkinoinnin harjoittelija

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy