BlogsBrewery Ninjas skaalaa liiketoimintaansa Suppilogin palveluilla

Brewery Ninjas skaalaa liiketoimintaansa Suppilogin palveluilla

Ylöjärven ylväästä kylästä ponnistava Ninjas Brewery aloitti ensin pienpanimona ja sittemmin laajensi toimintaansa oluttuotannon tuotteiden maahantuojana. Nyt missionaan varustaa maamme panimot laadukkailla PolyKeg -tynnyreillä ja KeyKeg-järjestelmillä sekä parhailla oluttölkeillä, -hiivoilla ja maltailla. Kyseessä on siis todellinen pienpanimoalan spesialisti ja erikoistoimittaja.

Brewery Ninjas omaa maailmanlaajuisen toimittajaverkoston, josta he maahantuovat tarkoin valitut tuotteet Suomeen. Suppilog mahdollistaa Brewery Ninjas’in logistiikan ja tilauskanavan automaatioineen samassa paikassa. Logistinen toteutus ympäri Suomen hoituu Colligxilta logistiikkapalveluita hyödyntäen. ”Meille operointi vakaan ammattilais kumppanin kanssa on ensiarvoisen tärkeää – melkeinpä pakollista” toteaa Brewery Ninjasin myynnistä vastaava Jay. Hän korostaa, kuinka Suppilog mahdollistaa Brewery Ninjas toiminnan skaalautumisen tehokkaasti ja nopeasti.

”Sanoin kaikille panimoille, kaupoille ja ravintoloille Suomessa ja ulkomailla että käyttäkää Suppilogia alkoholikaupankäyntiin, koska siinä on vain niin paljon järkeä! Se alentaa kustannuksia kaikilta: toimitus-, kaupankäynti-, myynti-, laskutus- ja IT-kuluissa. Näistä tulee massiiviset säästöt ja tehot panimoille. En ymmärrä mikseivät kaikki panimot ja toimijat alan sisällä käytä Suppilogia.”

TOP5 hyödyt käyttää Suppilogia ja heidän ekosysteemiään:

  1. Kuin oma verkkokauppa, mutta ilman huolta kehitystyöstä tai operoinnista.
  2. Logistiikka saumattomasti kytkettynä kaupankäyntiin, jolloin hoituu myös koontitilaukset muiden toimittajien kanssa.
  3. Helppo rekisteröityä, kirjautua ja tehdä tilauksia.
  4. Laaja myyjä- ja ostajaverkosto, joka on alalla suuri etu.
  5. Ympäristöystävällisyys. On paljon tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää järjestää kymmenen eri panimon toimitukset yhteen ja samaan toimitukseen.

Jos olet alkoholijälleenmyyjä tai ravintola – tsekkaa Brewery Ninja’n olutvalikoimat, ja jos olet panimo katso päivitetyimmät valikoimat tuotteista panemiseen. Kaikki tuotteet tilattavissa 24/7/365 www.suppilog.fi :stä.

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy