BlogsHedonist, pienpanimomaailman kokeilijat

Hedonist, pienpanimomaailman kokeilijat

Hey,

Me ollaan Hedönist. Ja juonenkäänne; niin oot säkin. Olet Hedönist – nautiskelija anteeksipyytämättä. Kaikki makumatkat tehdään tienviitat tietäen ja täysin ne huomioimatta. Kippis sille, ja sulle!

Törmäämme monesti kysymykseen: “Missä panimonne sijaitsee?” Vastaus on selkeä. Meillä ei ole panimoa. Emme myöskään ole mustalaispanimo. Olemme helsinkiläinen juomatuotteita valmistava yritys. Tuotamme oluemme eri panimoilla. Panimot valitsemme sen mukaan kuka osaa tuottaa kyseisen oluttyylin hyvin. Lisäksi on tärkeää, että yhteistyössä henkilökemia toimii. Emme näe mitään syytä toimia tuottajan kanssa, jos henkilökemiat eivät toimi puolin ja toisin. Elämä on liian lyhyt sellaiseen.

Ideat sekä reseptiikka oluisiin tulee meiltä joita sitten sovelletaan aina kyseisen panimon tuotantotapaan ja laitteisiin.

Emme ole siis oluenpanijoita. Niin kuin aiemmin mainittiin, olemme kuluttajia, jotka haluavat saada hyviä, laadukkaita ja virheettömiä tuotteita muidenkin kuluttajien saataville. Onko meidän oluet sitten parhaita? On ja ei. Tämän päättää kuluttaja, koska makutottumukset ja mieltymykset vaihtelevat. Periaatteessa mikä tahansa olut voi olla maaiman paras. Sulla on hyvä fiilis, hyvää seuraa ja hörppäät olutta vaikka suoraan pullosta. Sillä hetkellä se voi olla helposti maailman paras olut.

Ja ketkä on sitten tämän koko homman takana? Ydinryhmään kuuluu kolme hahmoa:

Sam Toropainen – Chief Hedönist / CEO mies keitetty niin monessa eri liemessä mukana tässä rakkaudesta lajiin valokuvaaja nautiskelija anteeksiantamatta

Toni Lähde – Brand mäster super-graafikko brandi strategisti artisti isolla R:llä

Joonas Ylänne – Beer pusher & Lemönade dealer pitkän linjan bissekauppias olut sommelier kasvanut olueen pienestä pitäen – “Muut meni lomillaan Disneylandiin, me mentiin belgialaisiin luostareihin..”)

Lisäksi mukana on liuta muita eri alan ammattilaisia.

Tuotteet:

Primary oluet – Hedönistin ydinsarja, jossa ns. perusoluita (IPA, lager, sour) uudet tuotteet tulossa pian valimoimaan. Renegade oluet – Hedönistin ikoniset leffahahmot; Don Wheato, Sour Ranger, Turhapuuro, Easy Ryeder, Harry Porter, you name it!

Oluiden lisäksi tuotamme myös Lemönade craft-limuja. Hedönist Lemönade on raikkaan kirpeä limonadi, joka pohjautuu voimakkaasti alkuperäiseen amerikkalaiseen lemonadeen, mutta toki, uudella twistillä. Sitruunaa hellitään kolmella eri makuyhdistelmällä: Lemon+Orange / Lemon+Ginger / Lemon+Berries

Valmistettu luontaisista raaka-aineista eli ihan oikeista mehuista 35% Vähemmän sokeria kuin tavallisessa limonadissa Ei lisäaineita Ei esansseja Ei väriaineita

FB: https://www.facebook.com/hedonistliquid IG: www.instagram.com/hedonist_brewing

#hedönist #lemönade @hedonist_brewing

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy