BlogsKeppo Bryggeri – Luomu panimo Jepualla vanhan Keppo kartanon tiloissa.

Keppo Bryggeri – Luomu panimo Jepualla vanhan Keppo kartanon tiloissa.

Kautta vuosisatojen kartanolle on ollut tyypillistä pienmuotoinen teollinen toiminta. Nykyisin kartanossa toimii vanhassa hevostallissa oleva Keppo Bryggeri, myös löytyy KWH-yhtymän kokous & koulutustiloja. Nadja Myllyviita operoi Kepolla markkinoinnin- ja myynnin dynamona, ja hän onkin tuttu persoona olutharrastajien piirissä valtakunnallisesti. Tänään hän on tullut Suppilogin logistiikkaterminaaliin kertomaan miten Pohjanmaalla pannaan olutta.

Keppo Bryggeri on perustettu vuonna 2016 Jepualle. Omistajat Calle Höglund, Björn Höglund & Caj Fors-Klingenberg halusivat nähdä olutkulttuurin muuttuvan nautinto- ja elämyskeskeisiin juomatapoihin. Tapoihin, jotka tekevät oikeutta oluelle juomana makuelämyksenä & kunnioitettavana ruokajuomana.

Puhtaita luomulaatuisia raaka-aineita käyttäen haluamme valmistaa teille tasapainoisia, maukkaita & helposti lähestyttäviä luomu oluita jotka sopivat niin saunaan kuin salonkiin. Päämyyntikanavia ovat vähittäiskaupat, etenkin K-kaupat ja KPO ja EP S-ryhmästä ja laadukkaat ravintolat. Tilaus- ja toimituskanavia on suoratoimitusten lisäksi Suppilog, josta asiakkaat voivat tilata koontitoimituksella Kepon täydennystilaukset muiden oluiden ja elintarvikkeiden kanssa samaan kuormaan.

Suosituin tuote on Kuddnäs Premium Lager 4,6%, gluteeniton karamellimaltainen lageri. Tällä oluella halusimme juhlistaa 400-vuotiasta Uuttakaarlepyytä & Kuddnäs on Zacharias Topeliuksen lapsuudenkoti.

Keppon maailmankuulu Porter 6,7% taasen on suurenmoinen lagerhiivalla tehty paahteisen maltainen portteri. Lempeän makeasta mausta voi erottaa lakritsin, suklaan & kuivatun luumun vivahteita. Porter myös osallistui Frankfurt International Trophyssä 2021 & sai sieltä Grand Gold 99/100 pistettä.

Tulevaisuus Keppolla tuotevalikoimallisesti saattaa olla matala-alkoholillisessa luomuoluessa, sillä matala-alkoholillisten tuotteiden kategoria kiihtyy kiihtymistään. Myöskin kapasiteetin kasvatus uusilla olut tankeilla mahdollistaisi volyymin kasvatuksen 50 000 litrasta n. 70 000 litraan. Matka kohti parhaan suomalaisen luomuoluen tuottajaksi jatkuu ja tänäkin kesänä voit suuntaa massiiviselle valtakunnalliselle panimorundille Jepuan kautta.

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy