BlogsLittle Italy festivaalien tuotteet Suppilogista!

Little Italy festivaalien tuotteet Suppilogista!

Perjantaina 23.7. Suvilahdessa järjestettiin Little Italy -festivaalien ammattilaispäivät, joissa Suppilog oli yhteistyökumppanina. Little Italyn tuottajat esittelivät tuotteitaan mm. ravintola- ja kaupan alan ammattilaisille. Esittelyssä oli esimerkiksi pastaa, keksejä, suklaata, juustoja, gelatoa, sekä monen eri tuottajan viinejä.

Little Italyn tuotteet ovat tilattavissa Suppilogista!

Molino Sapignolilla on tarjolla erittäin laaja valikoima jauhoja, joista voi loihtia erilaisia italialaisia herkkuja. Erilaisia leipiä varten on tarjolla erilaisia jauhoja, joiden lisäksi valikoimasta löytyy myös esimerkiksi tuorepastaan kehitetty jauho.

Jauhojen lisäksi Molino Sapignolilla on myös aamiaislinja, johon kuuluu esimerkiksi muroja.

Maioran valikoimasta löytyy valmisannoksia, joita myydään Suomeen pakasteina. Tarjolla on mm. pastaa, risottoa ja kanaa riisillä ja kasviksilla. Annokset kokataan pienissä erissä ja laatu on ensisijaisen tärkeää. Ruoat ovat myös hyvin vatsaystävällisiä, sillä niihin ei ole laitettu mitään vatsaa herkästi ärsyttäviä aineksia, kuten sipulia ja valkosipulia.

Cellaio valmistaa kolmea erityyppistä oliiviöljyä. Oliiviöljyt ovat laadukkaita ja hyvänmakuisia, ja sopivat monenlaiseen ruokaan: omistaja itse tykkää nauttia oliiviöljyn leivän päällä. Cellaio on voittanut Japanissa parhaan oliiviöljyn palkintoja!

Frittoking valmistaa, kuten nimestä voikin päätellä, erilaisia friteerattuja tuotteita. Heidän ykköstuotteensa on suppli, friteerattu riisipallo jonka sisällä on tomaattikastiketta ja mozzarellaa. Frittokingin tuotteet myyvät jo hyvin mm. Japanissa, Australiassa ja Dubaissa, joissa useat ravintolat ja ruokakaupat toimivat jälleenmyyjinä. Frittokingin valikoimasta löytyy supplien lisäksi myös esimerkiksi friteerattua turskaa ja kesäkurpitsaa. Tuotteet toimitetaan pakasteina, ja ne sopisivat hyvin myös esimerkiksi baariin pikkusuolaiseksi tarjottavaksi.

TartufLanghe on tryffeliin erikoistunut tuottaja, ja heidän valikoimaansa löytyy monenlaisia mielenkiintoisia tuotteita, kuten tryffelisipsejä, -keksejä ja -pähkinöitä, ja erikoisempia tuotteita kuten tryffelistä tehtyjä öljypalleroita, joita voi käyttää kuin mätiä. Valikoimasta löytyy myös tryffelijauhoja, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi pastaan tai omelettiin.

Cooperativa Agricola Firenzuola myy valmiita lihatuotteita ja pastaa. Lihakastikkeet tehdään pienissä erissä ja lopputulos onkin herkullinen. Lihakastikkeet sopivat sellaisenaan pastan kanssa syötäväksi, ja ovatkin mainio illallinen kiireisinä päivinä!

L’abc del guston valikoimasta löytyy aitoja parmesaanijuustoja, jotka antavat mille tahansa pasta-aterialle tai risotolle upean täyteläisen maun!

Ammattilaispäivällä oli myös mahdollista maistaa erilaisia italialaisia viinejä. Maistiaisissa kävi iso määrä ihmisiä, muun muassa monien Helsingin italialaisten ravintoloiden pyörittäjät. Viinitkin voi kätevästi tilata Suppilogista.

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy