BlogsMitä asiakkaat oikeasti haluavat?

Mitä asiakkaat oikeasti haluavat?

Teimme suuren ja massiivisen kyselyn kaupankäyntialustassamme oleville myyjille ja ostajille kesän alussa. Halusimme tietää lisää, ja halusimme tietää aidosti ja asioita suoraan kysymällä. Laitoimme paljon energiaa jokaiseen kysymykseen ja vastausvaihtoehtojen mietintään ja asetteluun. Pyrimme välttämään yleisen virheen, eli tylsiä kysymyksiä ja keskinkertaisia vastauksia, sillä näin saisimme vain vähän ja keskinkertaisia vastauksia. Mikä parasta, omasta mielestämme onnistuimme asettamissamme tavoitteissa!

Yksi kysymyksistä sai hämmentävän selvän vastauksen. Kysymys, jota on kysytty niin pitkään kuin ihmiskunta on harjoittanut minkääntyyppistä kauppaa tai vaihdantaa. Mitä asiakkaat aidosti haluavat?

Niinkuin näet kuvasta – ammattiostajat, he eivät ole niin kiinnostuneita maksutavoista tai ehdoista, mobiiliapplikaatioista, toimitusvaihtoehdoista tai integraatioprojekteista.

He ovat kiinnostuneita laajemmasta valikoimasta tuotteita.

Joten jos olet kiinnostunut pääsemään syvälle sisälle asiakkaiden haluihin ja perustarpeisiin… Niin lopeta veivaaminen. Keskity luomaan, tarjoamaan, maahantuomaan, mahdollistamaan tai innovoimaan lisää ja parempia tuotteita.

Se on juuri sitä mitä asiakkaat janoavat ja odottavat sinun tekevän.

Olisiko tässä ensivuodelle selvä tavoite?

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy