Blogs”Olisi suurta lisäarvoa juomaosaston vastaaville saada heti kaikki juomauutuudet Suppilogin koontitoimituksina!”

”Olisi suurta lisäarvoa juomaosaston vastaaville saada heti kaikki juomauutuudet Suppilogin koontitoimituksina!”

Tämän seuraavan palautteen antoi eilen pk-seudulla olevan K-Citymarketin juomaosaston vastaava, joka pohti panimoiden ja kauppojen yhteisesti kokonaisvaltaisempaa tapaa toimia.

“Olisi hienoa saada kaikki uutuudet heti samaan viikkokuormaan pienpanimoilta, ettei tarttisi uutuuksia ottaa aina panimoiden suoratoimituksina. Koska usein me halutaan panimoilta vain ne uutuudet, niin se olisi Suppilogin kautta KAIKISTA PARAS, sillä suoratoimituksessa täytyy ottaa aina lisäksi perustuotteita, jotka ovat jo hyllyssä. Tämä taas on käytännössä tosi hankalaa varasto-ja hyllyhallinnan kautta. Heitän ihan vaan idean, että paanimot listaavat “yksinoikeudella” heti kaikki uutuudet teille Suppilogiin, koska teillä on muutenkin niin iso repertuaari.

Uskon että aika monet juoma-osaston allekirjoittaisivat tämän vetoomuksen. Monesti jää tämän panimoiden toimitusmekanismin vuoksi uutuudet kokonaan ottamatta, sillä kaikki muut tuotteet ovat hyllyssä jo. Näin sekä panimot ja me jälleenmyyjät menetämme myyntiä, ja kuluttajat eivät saa odottamiaan uutuuksiaan heti suosikkikauppansa oluthyllystä.

Olisi siistiä ottaa 10 panimon uutuudet suoraan yhdellä koontitilauksella, versus että joutuu ottamaan 10 toimittajalta sata laatikkoa – joista 80 menisi varastoon, mitä ei ole ja jonne ne unohtuisivat. Lisäksi kirjanpitomme saisi vain yhden laskun kymmenen laskun sijaan, joka tuo säästöjä “

PS. ja panimot jakaisivat toimituskulut 1/10, kun suoratoimituksissa se olisi ollut jokaisen 100% omalla kustannuksella. Aika kova kustannusajuri Euroopan korkeimpien polttoainehintojen markkinassa.

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy