BlogsRudy’s Kombucha – maailman parasta kombuchaa nyt Suppilogista!

Rudy’s Kombucha – maailman parasta kombuchaa nyt Suppilogista!

rudy's kombucha tarjoiluehdotus jäissä, saatavilla supppilog

Aurabica on yksi tuoreimmista Suppilogin myyjäyrityksistä. Se maahantuo Suomeen maailmalla palkittua ja maukasta Rudy’s Kombuchaa. Muista poiketen Rudy’s Kombuchalla ei ole kirpeää tai etikkaista makua, eikä siihen lisätä lainkaan sokeria, säilöntä- tai väriaineita. Sen herkullinen maku koostuu puhtaasti luonnonmukaisista raaka-aineista. Kysyimme Aurabican perustajalta Miro Auralta lisää kombuchasta sekä tietenkin yrittäjän tunnelmia Suppilogin markkinapaikasta. Jatka lukemista, niin tiedät mistä asiakkaasi puhuvat!

Puhdas, terveellinen ja maukas

Rudy’s Kombuchat valmistetaan puhtaasti hedelmäsoseista ja kylmäpuristetuista mehuista. Tällä hetkellä voit tilata Suppilogista neljää eri makua: passionhedelmä-mango, kookos-ananas, ananas-persikka ja mandariini-yuzu. Nämä alkoholittomat juomat sopii hyvin korvaamaan esimerkiksi limsoja, kun asiakkaasi kaipaavat hedelmäistä ja terveellistä vaihtoehtoa. Aura paljastaa, että myöhemmin tänä vuonna Suomeen saadaan myös alkoholillinen (5%) kombucha. Kyseinen Rudy’s Kombuchan alkoholillinen kombucha on juuri voittanut maailman parhaan alkoholipitoisen kombuchan palkinnon! 

Nainen esittelee rudy's kombuchaa kaupassa

Mitä on Rudy’s Kombucha?

  • Valmistetaan hedelmäsoseista ja kylmäpuristetuista mehuista. 
  • Ei lisättyä sokeria, säilöntä- tai väriaineita.
  • Pastöroimaton
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Alle 20 kcal / 100ml

+Jokaisesta myydystä tölkistä lahjoitus koiratarhoille ja -klinikoille!

Rudy’s Kombucha on nimetty perustajiensa Egorin ja Darian koiran Rudyn mukaan. Eläinrakkaina perustajat haluavat lahjoittaa jokaisesta myydystä kombuchasta hyväntekeväisyyteen koiratarhoille ja -klinikoille. Heidän filosofiansa mukaan, pienikin lahjoitus voi vaikuttaa merkittävästi. 

Miten kaikki sitten oikein alkoi? Aura kertoo, että jo ennen yritystoiminnan aloittamista Egorin ja Darinan kotona valmistama kombucha hurmasi heidän lähipiirinsä. Nopeasti yhä useammat ihmiset halusivat ostaa heidän kotona valmistamaansa kombuchaa. Tästä syntyi ajatus perustaa yritys, joka tuottaisi terveellisiä ja puhtaita juomia kaikkialle maailmaa. Panimotehtaan he perustivat Latviaan 2019 eli juuri ennen korona pandemiaa. Pandemiasta huolimatta nuori yritys onnistui nousemaan suureen suosioon heti tapahtumien ja kaupankäynnin elpyessä. Rudy’s Kombucha on erittäin suosittu etenkin Baltian maissa, ja jopa lentoyhtiö AirBaltic on ottanut Rudyn tuotteet valikoimaansa. Suosio tuntuu vain kasvavan ja tuotteet ovat ansainneet useita palkintoja erilaisissa kilpailuissa.

Palkinnot:

World Kombucha Awards 2023,
Hard Kombucha: Gold Award

Gulfood Innovation Awards 2022,
Winner

Specialty Coffee Association Milan 2022,
Best new product

SIAL Innovation Paris 2022,
Selection

Aurora International 2022,
Taste Challenge: Silver Award

Rudy's kombucha sopii cocktailiksi, tarjoilija kaataa kombuchaa lasiin baarissa.

Hyviä tuotteita tiiviillä yhteistyöllä valmistajien kanssa

Aurabica tekee tiivistä yhteistyötä valmistajien kanssa, ja Aura toteaa olevansa yhteydessä Egoriin ja Dariaan viikoittain. Auran mukaan heille on selkeää, että tuotteita ja valikoimaa kehitetään yhdessä kauppiaita ja kuluttajia kuunnellen.

“Meillä jaetaan hyvät ja huonot asiat rehellisesti. Uskomme, että se on tie tuotteen kehittämisessä ja laadun vaalimisessa.” Aura tiivistää.

Aura kertoo, että asiakkaat ovat ottaneet Rudy’s Kombuchan hyvin vastaan. Parhaiten Rudy’s Kombucha toimii ravintoloissa ja kaupoissa, joissa ihmiset arvostavat puhtaita ja terveellisiä tuotteita. Auran mukaan kombucha on panimotuotteena hyvä vaihtoehto myös oluen, siiderin tai lonkeron tilalle. Alkoholiton kombucha puolestaan haastaa perinteiset sokeroidut virvoitusjuomat ja kivennäisvedet. 

Rudy’s Kombucha saatavilla kaikkialle Suomeen

Saat nyt Rudy’s Kombuchan helposti Suppilogista. Suppilogin markkinapaikalle Aurabica löysi konserniyhteistyömme kautta. Colligx toteuttaa Aurabican varastoinnin ja logistiikan, jotka toimivat saumattomasti yhdessä Suppilogin kanssa. Aura tiedostaa olevansa vasta toiminnan alussa, mutta iloitsee hyvien kumppaneiden löytymisestä. Suppilogin rooli tulee Auran mukaan korostumaan maanlaajuisessa myynnissä, sillä yksin meistä harva maata valloittaa. 

“Suppilog tulee olemaan jatkossa isommassa roolissa, sillä en yksinyrittäjänä voi olla heti kaikkialla yhtä aikaa. Suppilog mahdollistaa sen, että ostajat ympäri Suomea löytävät Aurabican ja Rudy’s Kombuchan.” Aura toteaa.

Aura kertoo asiakkaidensa arvostavan etenkin heidän joustavuutta sekä hyviä suhteita niin tuottajiin kuin ostajiin. Aurabicalle on kunnia asia pitää kauppiaat ja ravintoloitsijat tyytyväisenä. Hänen mukaan myös minimitilausmäärät pidetään pieninä, jotta jokaisella olisi mahdollisuus lähteä kokeilemaan Rudy’s Kombuchan menekkiä omille asiakkailleen ilman suurta alkupanosta.

“Meidän ensimmäinen Suppilog tilaus tuli Oulusta, mikä on tosi makeeta. Olin kotona ja sain ilmoituksen, että joku on tilannut meidän tuotetta Oulusta. Olin ihan että vautsi, tosi makeeta!” Aura iloitsee.

Kokeile, ihastu ja tarjoa hyvää asiakkaillenne

Nyt on aika ihastuttaa asiakkaitanne aivan uudenlaisella, maukkaalla ja puhtaalla kombuchalla. Onko tässä toimintanne hittituote kesälle 2024?

Lisätietoa tuotteista voit kysyä myös suoraan Miro Auralta sähköpostitse miro.aura@aurabica.com tai Suppilogin yksityisviestillä.

Tilaa suosikit jälleenmyyntiin ravintolaasi tai markettiisi nyt Suppilogista!

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy