BlogsSuomalaisten menestyshengityssuojien tukkumyynti organisoitu tehokkaaksi Suppilogilla

Suomalaisten menestyshengityssuojien tukkumyynti organisoitu tehokkaaksi Suppilogilla

“Eivät ihmiset mene sukeltamaankaan vuotavalla naamarilla”, kertoo kotimaisia hengityssuojaimia valmistavan JedX-yrityksen tuotepäällikkö Kimmo Korpijaakko.

Maskimarkkinoilla on yhä paljon laadultaan vaihtelevia, sertifioimattomia tuotteita. Suomalaiset ovat tottuneet siihen, että kaikki mikä on myynnissä ja merkitty hyväksytyksi, on sitä mitä paketissa luvataan. Tämä ei valitettavasti pidä paikkaansa hengityssuojaimia ajatellen.

Tänä päivänä paljon keskustelua herättää koronaviruksen deltamuunnos, tartuntaluvut ja hoitohenkilöstöresurssit. Viimeaikainen ymmärrys siitä, että virus leviääkin etupäässä ilmateitse, on nostanut esiin hengityssuojainten laatuvaatimukset. Kirurgiset suu-nenäsuojat on tarkoitettu suojaamaan toisia henkilöitä käyttäjänsä ysköstyyppisiltä roiskeilta. Niiden suodatuskyky eikä tiiviys riitä torjumaan ilmateitse leviäviltä viruksilta -ilma kulkee sieltä missä vastus on pienin. Tiiviisti kasvoilla istuva FFP2 / FFP3 hengityssuojain on nimenomaan suunniteltu ilmassa leijuvien partikkelien suodatukseen: sekä suodastuskyky että tiiviys on testattu ohivuodoilta. Ne suojaavat myös nestemäisiltä roiskeilta sekä käyttäjäänsä kuin myös muita henkilöitä. Käyttöohjeen mukaisesti käytettynä on todellakin suojassa.

JedX:n hengityssuojaimet ovat Suomessa laadukkaista materiaaleista valmistettuja kaikki lääketieteelliset testit läpäiseviä hengityssuojaimia. Nämä FFP2 ja FFP3 -sertifioidut hengityssuojaimet istuvat kasvoilla tiiviisti eliminoiden ohivuodon ja suodattavat ilman sisään- ja uloshengittäessä. Suomalaisissa sairaaloissa niissä yksiköissä, joissa on käytetty FFP2-sertifioituja hengityssuojaimia, ei yksikään henkilökunnasta ole sairastunut koronaan.

Suppilogin alustan ansiosta JedX:n hengityssuojaimia on myyty menestyksekkäästi apteekkeihin ja päivittäistavarakauppoihin. JedX alkoi käyttää Suppilogia viime vuonna joulukuussa ja molemmat osapuolet ovat olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyömalliin, missä Suppilog on toiminut JedX:n tuotteiden suurimpana tilauskanavana ammattiostajille sadoille jälleenmyyjille ympäri Suomen.

JedX:n maskit Suppilogissa https://secure.suppilog.fi/tuotesarjat/jedx-kotimaiset-ffp-2-ja-ffp3-hengityssuojaimet

Lue lisää JedX:stä täältä

jedxmedcare.fi

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy