BlogsSuppilog on muuttanut Pakkalasta Koivuhakaan

Suppilog on muuttanut Pakkalasta Koivuhakaan

Vaikkakin Suppilog kehittää täysin digitaalista, mahdollisimman automatisoitua ja tehokasta tukkutavarakaupankäynnin alustaa ja sen muodostamaa ekosysteemiä, niin silti tiimillämme on myös fyysinen tapaamispaikka.

Monelle myyjäyritykselle onkin tullut tutuksi hyvin palvellut Pakkalankujan 6:n kerroksen toimisto, missä on käyty läpi Suppilog palvelun ominaisuuksia satojen ja satojen eri myyjäyritysten tukkukaupankäynnin kehittämiseksi tai aloittamiseksi. Toiminnan laajentuessa tuli kuitenkin Pakkalankujalla rajoitteet vastaan, joten siirrätimme toimistomme Juurakkotie 6:een muutaman kilometrin päähän edellisestä.

Juurakkotien etuina on modernien toimistotilojen lisäksi digitaaliseen tavarakaupankäyntiin uskovat Kauppahalli24 sekä Collico, joista viimeisin on par’aikaa rakentamassa Juurakkotielle modernia, monipuolista ja kaikki logistiikan lämpötila-alueet tarjoavaa fyysistä tavaravirtojen logistiikkakeskittymää. Nyt esimerkiksi toimistollamme vierailevat myyjäyritysten myynnistä, jakelukanavista tai logistiikasta vastaavat edustajat pääsevät näkemään suoraan toimistomme ikkunoista operatiivista logistiikkakäsittelyä ja varastointia.

Meillä on aina ovet auki täällä mielenkiintoisille uusille yhteistyömahdollisuuksille, tai lempiaiheellemme digitalisoituvan tukkukaupan ja logistiikan kanssa käytäviin keskusteluihin. Laita viestiä (info @ suppilog.fi) tai soittele, niin näytetään sinulle uudet toimitilat, ekosysteemin uudistukset ja voidaan mahdollisesti käydä vaikka naapurissa sijaitsevassa, ehkä Vantaan parhaassa lounas sushi -mestassa.

Ystävällisin jouluterveisin, Suppilogin tiimi

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy