BlogsTired Uncle takaisin Suppilogiin!

Tired Uncle takaisin Suppilogiin!

Tired Uncle Brewing on palannut Suppilogin valikoimaan vahvempana ja suuremmalla tuotannolla. Viime kesänä tuotanto ei riittänyt kaikille janoisille, vaan oluet myytiin ennen kuin ne kerkisivät Suppilogin mahdollistamaan koontivarastoon. Käytössämme olivat silloin vielä RadBrewn vanhat ja pienemmät panimolaitteet.

Saatiin kuitenkin investoitua uusiin laitteisiin ja hommattiin isommat fermentorit ja tämän johdosta ollaan saatu tuplattua tuotanto helmikuusta lähtien. Uusien laitteiden myötä oluen valmistus on helpommin hallittavaa ja ennen kaikkea ollaan pystytty panostamaan tasalaatuisuuteen.

Uusien ja suurempien laitteiden tultua, panimolle on saatu palkattua uutta henkilökuntaa. Luca Coelho toimii edelleen panimomestarina, mutta helmikuussa panimolla aloitti kokopäiväisesti panimotyöntekijä Jesper Bäckström, joka tekee tuotannollista työtä aina panemisestä tölkitykseen. Hän oli myös ensimmäinen henkilö, joka virallisesti palkattiin osaksi Tired Uncle Brewingiä.

Kun huomattiin, että tuotanto etenee hyvää vauhtia, tarvittiin myös henkilö vastaamaan myynneistä sekä markkinoinnista, jolloin syyskuussa 2022 palkattiin Julia Pesola osaksi Tired Unclen panimoperhettä.

Tulevaisuudessa Tired Uncle Brewingiltä on luvassa jatkossakin uusia ja mielenkiintoisia oluttuotteita, mutta myös hyväksi todettuja vanhoja hittejä sekä ennen kaikkea pidetään kiinni siitä laadusta, mikä asiakkaille on luvattu!

TUB:n koko tuoteportfolioon Suppilogissa voit tutustua hintoineen ja koontitoimituksen tilausehtoineen tästä linkistä.

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy