BlogsUudistuneet verkkosivut – Suppilog

Uudistuneet verkkosivut – Suppilog

Tervetuloa juuri uudistetuille verkkosivuillemme! Tiimimme on työskennellyt kovasti parantaakseen verkkosivujen käyttäjäkokemusta, ja selkeyttääkseen Suppilogin etuja eri kohderyhmille. Selkeämpi jaottelu, paranneltu navigointi sekä myyjien ja ostajien huomioiminen ovat osa käyttäjäkokemusta, jonka myötä löydät etsimäsi tiedon nopeasti. Käytäthän hetken tutustuaksesi uusiin sivuihimme, mutta ennen kaikkea kirjauduthan sisään Suppilogiin ja tee hankintasi kätevästi yhdestä palvelusta.

 

Vanhoilta sivuiltamme tuttu asiantuntijajulkaisu Suppiblog jatkuu myös tulevaisuudessa, kun julkaisemme Suppiblogissa säännöllisesti alan ajankohtaisia artikkeleita ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja. Olemme tuoneet myös vanhemmat julkaisumme uudistuneelle sivustolle, josta löydät varmasti mielenkiintoista lukemista päivääsi. Viimeisimpiä artikkeleitamme ovat muun muassa Jääkauden aikaista mineraalivettä 10 000 vuoden takaa – Vellamo® ja Kokonaisvaltaista kaupankäyntiä ja logistiikkaa, jossa haastattelussa Colligxin Minna Lindeqvist ja Suppilogin Marko Jäppinen.

 

Toivomme, että artikkelimme ja uudistuneet verkkosivumme ovat paitsi informatiivisia niin myös herättävät oivalluksia. Kiitos, että olet mukanamme tekemässä tehokkaampaa digitaalista tukkukauppaa ja ammatillisesti kehittymässä! Jos tulee kysyttävää liiketoiminnan tehostamisesta jakeluketjun, yritysten välisen suoramyynnin tai tukkukaupankäynnillisyyden parista, niin olethan yhteydessä ja keskustellaan aihepiireistä syvällisemmin.

 

Ystävällisin terveisin,

Suppilogin tiimi

Tehosta tukkukaupankäyntiäsi

Aloita jo tänään ja tee tukkukaupankäynnistä tehokkaampaa.

Rekisteröidy nyt

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään

© 2024 Suppilog Oy